Croatia osiguranje Ljubuški: Dokapitalizacija od 8 miliona KM

Bez autora
Oct 20 2015

Komisija za vrijednosne papire Federacije BiH odobrila je upis povećanja dioničkog kapitala društvu Croatia osiguranje d.d. Ljubuški u iznosu od oko 8 miliona KM. Dokapitalizacija Croatia osiguranja uspješno je izvršena uplatom 30.076 redovnih dionica nominalne vrijednosti 266 KM po dionici. Dokapitalizacija je provedena radi popravljanja adekvatnosti kapitala. U tu svrhu Croatia osiguranje d.d. Zagreb, kao većinski vlasnik Croatia osiguranja d.d. Ljubuški nedavno je preduzelo akciju koncentracije vlasništva u ljubuškoj podružnici. Nakon provedene tender ponude Croatia osiguranje d.d. Zagreb povećalo je vlasnički udio u Croatia osiguranju d.d. Ljubuški sa 52,05% na 88,6%, a za direktora ljubuškog društva postavilo je Ivana Luburića.

Komisija za vrijednosne papire Federacije BiH odobrila je upis povećanja dioničkog kapitala društvu Croatia osiguranje d.d. Ljubuški u iznosu od oko 8 miliona KM.

Dokapitalizacija Croatia osiguranja uspješno je izvršena uplatom 30.076 redovnih dionica nominalne vrijednosti 266 KM po dionici.

Dokapitalizacija je provedena radi popravljanja adekvatnosti kapitala.

U tu svrhu Croatia osiguranje d.d. Zagreb, kao većinski vlasnik Croatia osiguranja d.d. Ljubuški nedavno je preduzelo akciju koncentracije vlasništva u ljubuškoj podružnici.

Nakon provedene tender ponude Croatia osiguranje d.d. Zagreb povećalo je vlasnički udio u Croatia osiguranju d.d. Ljubuški sa 52,05% na 88,6%, a za direktora ljubuškog društva postavilo je Ivana Luburića.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik